Bli kjent med Office 365

Følg

Office 365 er en samling av apper og tjenester du kan bruke til å være produktiv på tvers av en rekke enheter fra nesten hvor som helst. Flere forskjellige abonnementer er tilgjengelige, slik at ulike behov, for eksempel hjemmebruk og jobb-bruk, dekkes. De fleste abonnementer inkluderer Office som du kan installere på datamaskiner og mobile enheter. Alle abonnementer omfatter nettversjoner av Word, Excel og PowerPoint.

Hvordan finner jeg fram i Office 365?

En god måte å navigere i Office 365 på er å bruke startprogrammet for apper. Du får raskt overblikk over apper og tjenester, og du kan bruke startprogrammet for apper til å bevege deg rundt.

Bruke startprogrammet for apper
  1. Logg på Office 365. (Hvis du trenger hjelp, kan du se Hvor man logger seg på Office 365.)

2. Klikk (eller trykk) startprogrammet for apper øverst til venstre i nettleservinduet, og velg deretter en flis.

Hvis du er en firmabruker ...

Hvis du er en hjemmebruker ...

ser startprogrammet for apper trolig slik ut:

startprogrammet for apper for Office 365

ser startprogrammet for apper trolig slik ut:

Bruke startprogrammet for apper for å åpne en app eller tjeneste

MERKNAD: Hvilke fliser du ser i startprogrammet for apper, avhenger av hvilket Office 365-abonnement du har. Du finner mer informasjon i Bli kjent med startprogrammet for apper i Office 365.

Hva gjør jeg når jeg har installert Office?

Når du har logget på Office 365, og du har installert Office på enhetene dine, er de neste trinnene å konfigurere e-posten din og lære deg hvordan du finner Office på enhetene. Deretter kan du begynne å bruke Office 365.

Konfigurere e-post

Hvis du ikke allerede har konfigurert e-posten på enhetene dine, vil du kanskje gjøre det nå.

Hvis du vil

Se denne artikkelen

Vise Office 365-e-posten (og kalenderen) din i et nettleservindu

Logge på Outlook på nettet

Vise Office 365-eposten (og kalenderen) din i Outlook som er installert på datamaskinen

Konfigurere e-post i Outlook 2010 eller 2013 for Office 365 (for Windows)

Konfigurering av e-post i Outlook 2016 for Mac

Vise Office 365-e-post på en mobil enhet

Konfigurere en mobil enhet med Office 365 for bedrifter

Legge til en annen e-postkonto (i tillegg til Office 365-e-post) i Outlook på enheten

Legge til en e-postkonto

Få mer detaljert informasjon om visning av e-post med Outlook, Outlook Web App og andre e-postapper

E-postprogrammer og -funksjoner som støttes

Finne Office på enhetene dine

Når du har installert Office, må du sørge for at du vet hvor appene er, slik at du kan åpne dem raskt og enkelt.

Enhet

Gjør du dette

Datamaskin med Windows

Se Finner du ikke Office-programmer i Windows 10, Windows 8 eller Windows 7?

Mac-datamaskin

Se etter ikonene på Dock på Mac-datamaskinen, for eksempel Word, PowerPoint, Excel og Outlook, installert med Office for Mac 2011.

Hvis du bruker Office 2016 for, kan du se Legge til Office for Mac-appikonet i Dock.

iOS-enhet (iPhone eller iPad)

Se etter flisene for Word, PowerPoint og Excel på en iPhone eller iPad. Se Konfigurere en mobil enhet med Office 365 for bedrifter for å få mer informasjon.

Android-enhet (telefon eller nettbrett)

Se etter flisene for Word, PowerPoint og Excel på en Android-telefon eller et Android-nettbrett. Se Konfigurere en mobil enhet med Office 365 for bedrifter for å få mer informasjon.

Windows Phone 8

Åpne Office-appen på Windows Phone 8. Se Konfigurere Office på Windows Phone med Office 365 for bedrifter for å få mer informasjon.

Begynne å bruke Office 365

Du har flere alternativer med Office 365. Du kan logge på og bruke Office 365 i en nettleser, eller du kan bruke appene Office på enhetene.

Bruke Office 365 i et nettleservindu

Bruke Office på en datamaskin, et nettbrett eller en telefon

Dette er nyttig når du bruker en enhet som ikke har Office installert. Hvis du for eksempel er på biblioteket, kan du logge deg på og få tilgang til alle apper og filer i Office 365 i et nettleservindu.

1. Logg deg på http://portal.office.com.

2. Bruke startprogrammet for apper til å navigere i appene. Se Bli kjent med startprogrammet for apper i Office 365.

3. Bruk Office Online til å opprette, vise og redigere dokumenter som er lagret i OneDrive for Business. Se Video: Komme i gang på Office.com.

Når Office er installert på enhetene dine, får du tilgang til enda flere funksjoner for å opprette, vise eller redigere filer.

1. Lagre nye filer til biblioteket i OneDrive (eller OneDrive for Business). Se Dra og slippe filer til OneDrive for Business

2. Bruk OneDrive-appen (eller OneDrive for Business) til å vise eksisterende filer. Se Vise filene dine på andre enheter.

3. Åpne en fil i en Office-app (for eksempel Word, PowerPoint eller Excel) og rediger den på enheten. SeLagre og åpne filer.

På mobile enheter blir filene lagret automatisk i OneDrive-biblioteket (eller OneDrive for Business). På datamaskinen kan du lagre filer i OneDrive-biblioteket (eller OneDrive for Business), slik at du har tilgang til dem senere på andre enheter.

Kilde: https://support.office.com/nb-no/article/Bli-kjent-med-Office-365-9b7306d3-8d61-4794-bb6f-6520f65956d9?omkt=nb-NO&ui=nb-NO&rs=nb-NO&ad=NO