Begrensninger på filstrørrelser i Sway

Følg

Tabellen nedenfor viser de maksimale størrelsesgrensene for filer som legges til Sway fra den lokale stasjonen, OneDrive eller OneDrive for Business:

Filtype

Maksimumsgrense for filer som er lagt til fra den lokale stasjonen

Maksimumsgrense for filer som er lagt til fra OneDrive

Maksimumsgrense for filer som er lagt til fra OneDrive for Business

Office-dokumenter (Word, PowerPoint, Excel, PDF)

20 MB

20 MB

20 MB

Lydfiler

100 MB

100 MB

100 MB

Videofiler

768 MB

Bestemmes av begrensinger på filstørrelse for OneDrive

768 MB

Bilder

256 MB

256 MB

256 MB

Kilde: https://support.office.com/nb-no/article/Begrensninger-p%C3%A5-filst%C3%B8rrelsen-i-Sway-4db21bc6-b42b-499f-9272-66e089db109f?ui=nb-NO&rs=nb-NO&ad=NO