Søk etter innhold

Følg

Sway gjør det enkelt for deg å sette inn eksisterende innhold som bilder og videoer fra de personlige kontoene dine på sosiale medier eller fra offentlige kilder på Internett.

Kanskje ønsker du for eksempel å legge til feriebildene dine, som du allerede har lagt ut på Facebook-kontoen din, på Sway eller sette inn en video fra YouTube for å gjøre Sway-historien din enda bedre.

Gjør følgende:

1. Åpne Sway-lerretet du vil legge til innhold i.

2. Klikk Sett inn i det øverste navigasjonsfeltet.

3. Du kan bla gjennom innholdet som Sway foreslår basert på det som allerede finnes i dreieboken din, på Foreslått-menyen som vises, eller du kan klikke den bestemte innholdskilden du vil bruke (for eksempel Facebook eller YouTube). Hvis du vil bruke elementer som er lagret på de egne kontoene dine, følger du Koble til-alternativet for å logge på når du blir bedt om det.

4. Når innholdskilden er valgt, skriver du inn et nøkkelord eller en frase i Søk-boksen og trykker deretter Enter for å finne det ønskede innholdet. Hvis du for eksempel valgte YouTube som innholdskilde, skriver du inn navnet eller URL-adressen til den bestemte videoen du vil sette inn, eller en kort beskrivelse av den.

5. Klikk for å velge elementet (eller elementene) du vil bruke fra listen over søkeresultater, og klikk deretter Legg til. Du kan også dra og slippe det valgte elementet (eller elementene) i dreieboken.

TIPS!: Du kan søke etter og sette inn ekstra innhold når som helst ved å gjenta denne fremgangsmåten og velge den samme eller en annen innholdskilde.

Kilde: https://support.office.com/nb-no/article/S%C3%B8ke-etter-innhold-i-Sway-f76b578e-68ca-403d-925b-bf93c03d4afd?omkt=nb-NO&ui=nb-NO&rs=nb-NO&ad=NO