Importere innhold

Følg

Med Sway kan du enkelt bruke innhold fra eksisterende dokumenter og filer på nytt. Ved å importere slikt innhold, kan du legge til tekst, bilder, tabeller og diagrammer fra dokumentene og kombinere dem med ekstra innhold eller medier. Sway kan importere innhold fra Word-dokumenter, PowerPoint-presentasjoner og Adobe PDF-filer (Portable Document Format).

Du kan opprette en ny Sway fra importerte dokumenter eller filer, eller du kan legge til innholdet i et dokument eller en fil i et eksisterende Sway-lerret.

Opprette et nytt Sway-lerret fra et dokument eller en fil

1. Logg på Sway om nødvendig.

2. Klikk Importer i Mine Sway-lerreter.

3. Naviger til dokumentet eller filen du vil laste opp, i dialogboksen Velg fil som skal lastes opp, og klikk deretter Åpne.

MERKNAD: Tiden det tar Sway å behandle det importerte innholdet, avhenger av kompleksiteten og størrelsen til den valgte filen.

4. Når innholdet vises i dreieboken i Sway, klikker du Forhåndsvisning for å se hvordan det importerte innholdet er formatert i Sway. Du kan selv endre det du måtte ønske i dreieboken, eller klikke Tilfeldig for å la Sway bruke en annen utforming.

Importere et dokument eller en fil til en eksisterende Sway

1. Hvis det er nødvendig, åpner du Sway-lerretet du vil legge til innhold i.

2. Klikk Sett inn i det øverste navigasjonsfeltet.

3. Gjør ett av følgende på Foreslått-menyen som vises:

• Klikk OneDrive for å sette inn et dokument eller en fil du har valgt fra OneDrive-kontoen din.

• Klikk Last opp for å sette inn et dokument eller en fil du har valgt fra datamaskinen eller enheten.

MERKNAD: Tiden det tar Sway å behandle det importerte innholdet, avhenger av kompleksiteten og størrelsen til den valgte filen.

4. Når innholdet vises i dreieboken i Sway, klikker du Forhåndsvisning for å se hvordan det importerte innholdet er formatert i Sway. Du kan selv endre det du måtte ønske i dreieboken, eller klikke Tilfeldig for å la Sway bruke en annen utforming.

Kilde: https://support.office.com/nb-no/article/Importere-innhold-til-Sway-96e42a2e-1f49-4360-aed5-7b30e7bcff42