Hva er Forms?

Følg

Microsoft Forms er en ny del av Office 365 Education som gjør at lærere og studenter til å raskt og enkelt opprette egendefinerte spørrekonkurranser, undersøkelser, spørreskjemaer, registreringer og mer. Når du oppretter en Test eller et skjema, kan du invitere andre til å svare på den ved hjelp av en hvilken som helst nettleser, selv på mobile enheter. Som resultatene er sendt, kan du bruke innebygde analyse til å evaluere svar. Skjemadata, for eksempel Test resultater, kan enkelt eksporteres til Excel for ytterligere analyse eller planering.

Det du trenger

• Et Office 365 Education-abonnement. Hvis du ikke er sikker på om du har dette, kan du spørre IT-administratoren.

• En organisasjons- eller skole-ID-konto for deg selv med tillatelse til å bruke Microsoft Forms.

Skjermbilde som viser skjerm med skjemaet være åpent Skjermbilde som viser tre personene som deler et skjema Skjermbilde av en skjerm som viser diagrammer for et skjema
Opprette skjemaer i minutter Sende skjemaer til noen Vise resultater i sanntid