Justere innstillinger for skjemaer og tester

Følg

Bruk skjemainnstillingene til å angi tidsfrister, identifisere dem som svarer på skjemaet, vise riktig svar på spørsmålene og angi andre innstillinger for Microsoft Forms.

Endre innstillinger

Klikk de tre prikkene øverst for å gå til innstillinger-skjermen, høyre på skjermen, og velg deretter Innstillinger.

Innstillinger for skjemaer

På innstillinger-siden kan du velge eller fjerne standardinnstillingene.

Innstillinger for skjemaer og spørreundersøkelser

MERKNAD: Alternativ for Test inndelingen og Åpne med ta en Test-app innstillingen er bare tilgjengelige når du bruker Test spørsmål.

Hvem kan fylle ut dette skjemaet

Når du bruker standardinnstillingen, bare personer i organisasjonen kan svaret, må respondere være i organisasjonen og logge på Fyll ut skjemaet. Velg alternativet alle med koblingen kan svare Hvis du vil tillate at alle, inkludert personer utenfor organisasjonen til å fylle ut en Test eller skjemaet.

Ytterligere to alternativer er tilgjengelige hvis du velger å bare la personer i organisasjonen til å fylle ut skjemaet. Velg postnavn Hvis du vil at alle svar skjema Fyll inn navnet og e-postadressen til svareren. Fjern dette alternativet hvis du vil tillate anonym svar på testen eller skjemaet. Velg ett svar per person Hvis du vil begrense svarene på én per person. Fjern merket for å tillate skjema respondere for innsending av én eller flere svar i et skjema. Standardinnstillingen er å tillate flere svar.

Godta svar

Hvis du fjerner denne innstillingen, kan du deaktivere muligheten til å samle inn eventuelle ekstra skjemasvar. Du kan også tilpasse standardmeldingen mottakerne ser når de prøver å sende inn svar etter at du har slått av denne innstillingen.

Innstilling for innsamling av svar for skjemaer og spørreundersøkelser

Start- og sluttdatoer

Når du bruker disse innstillingene, kan du angi en nøyaktig dato og klokkeslett når du vil starte og stoppe å samle inn skjemasvar. Klikk Startdato, og deretter klikker du dato-tekstboksen, og velg en dato fra kalenderkontrollen. Velg et bestemt klokkeslett fra rullegardinlisten av timeintervaller. Gjør det samme for sluttdatoen for prosjektet.

Start dato- og dato-innstillingen for skjemaer og spørreundersøkelser

MERKNAD: Du kan ikke velge en dato og et klokkeslett i fortiden.

Spørsmål i tilfeldig rekkefølge

Når du bruker denne innstillingen, flytter Microsoft Forms tilfeldig om på rekkefølgen spørsmålene vises i. Hver respondent ser spørsmålene i en forskjellig sekvens. Standardinnstillingen er å vise spørsmålene til hver respondent i samme rekkefølge som du utformet skjemaet.

Klikk Tilbake når du er ferdig å justere skjemainnstillingene.

Åpne med Ta en Test-appen

Når denne innstillingen brukes, krever du at studenter bruker Ta en Test-appen i Windows 10 for å fullføre skjemaet. Denne appen oppretter et miljø for studenter til å fullføre testen med begrenset tilgang til andre ressurser.

• Ta en test viser bare testen og ikke noe annet.

• Ta en test sletter utklippstavlen.

• Studentene kan ikke gå til andre nettsteder.

• Studentene kan ikke åpne eller få tilgang til andre apper.

• Studentene kan ikke dele, skrive ut, eller ta opptak av skjermene sine.

• Studentene kan ikke endre innstillingene, utvide skjermen, se varsler, motta oppdateringer eller bruke autofyllfunksjoner.

• Cortana er slått av.

Med denne innstillingen valgt, vil koblingen du deler med elevene åpne Ta en Test-appen på PC-er med jubileumsoppdateringen for Windows 10. Appen ber om at studentene logger seg på og deretter viser skjemaet.

VIKTIG: Studenter som ikke har tilgang til Ta en Test-appen, kan ikke bruke ditt skjema.

Vise de riktige svarene når respondenter sender inn skjemaet

Når du bruker denne innstillingen med spørrekonkurranser, kan respondentene se resultatet av hvert spørsmål når de sender inn svarskjemaene sine. Respondenter ser grønne hakemerker ved siden av hvert riktige svar for spørrekonkurranser og rød meldingstekst ved siden av feil svar. Fjern denne innstillingen hvis du ikke vil vise informasjon om riktig og feil svar ved siden av hvert spørsmål.

Vis spørsmålspoeng til respondenter

Når denne innstillingen brukes med testspørsmål, kan respondentene se hvor mange poeng som er tilordnet hvert spørsmål når testen ble opprettet. Poeng vises i parentes etter testspørsmålet.