Bygge inn innhold i et Sway

Følg

Du kan bygge inn en rekke innhold, inkludert bilder, videofiler, lydklipp og kart – fra flere nettsteder i Sway.

1. Kopier innholdets innebyggingskode, som du finner ved å velge Del-alternativet eller tilsvarende. Koden skal se omtrent slik ut: <iframe width="560" height="315"… </iframe>.

2. Velg Kort i det øverste navigasjonsfeltet øverst på Sway-lerretet.

3. Velg Bygg inn innenfor Kort-ruten, og lim deretter inn innebyggingskoden til det nye innebyggingskortet som vises i dreieboken.

MERKNAD: Hvis du vil lime inn en nettadresse som innebyggingskode, må den inneholde det sikre prefikset https:// i stedet for http:// – ellers blir ikke det merkede innholdet innebygd.

Du kan også bygge inn et skjema i et Sway-lerret.

Bygge inn et Sway-lerret i et annet Sway-lerret

Vil du bygge inn et Sway-lerret i et Sway-lerret? Du kan gjøre det også.

1. Først må du åpne Sway-lerretet du vil bygge inn, og klikk Del-ikonet Delingsikonet i hovednavigasjonsfeltet. i det øverste navigasjonsfeltet.

2. Velg Hent innebyggingskode, og kopier koden som vises i dialogboksen.

3. Deretter går du til Sway-lerretet du vil bygge inn innhold i, og velger Kort i det øverste navigasjonsfeltet.

4. Velg Bygg inn innenfor Kort-ruten, og lim deretter inn innebyggingskoden til det nye innebyggingskortet som vises i dreieboken.

Støttede nettsteder

Sway støtter nå innebygging av innhold fra disse nettstedene:

• ESRI ArcGIS Online

• GeoGebra

• Giphy

• Google Calendar

• Google Docs

• Google Forms

• Google Maps

• Infogram

• Microsoft Channel 9

• Microsoft Docs.com

• Microsoft Office Mix

• Microsoft OneDrive (Word-, Excel-, PowerPoint- og PDF-dokumenter)

• Microsoft Power BI

• Microsoft Pulse

• Microsoft Sway

• Mixcloud

• Poll Everywhere

• Sketchfab

• SoundCloud

• Vimeo

• Vine

• YouTube

Kilde: https://support.office.com/nb-no/article/Bygge-inn-innhold-i-et-Sway-lerret-1e1ab12a-f961-4a26-8afc-77a15f892b1d?omkt=nb-NO&ui=nb-NO&rs=nb-NO&ad=NO