Koble opp mot Office 365

Følg

Hvis du vil ha Skooler epost inne i Outlook programmet gjør du følgende:

Start ved å trykke på Fil.

Finn deretter knappen Legg til Konto

Det vil komme opp et vindu som spør om epost og passord. Her skriver du inn Office 365 kontoen. Her kan du også gi kontoen et navn så du husker hva den er f.eks. Office 365 eller Ola Nordmann.

Etter epost infoen er skrevet inn kan det hende at det kommer en boks som spør om passord på brukeren, og der skriver du inn passordet til Office 365 brukeren. Etter dette er gjort trenger Outlook å bli lukket og startet på nytt, og så er Office 365 i Outlook