Å kalle inn til møte

Følg

Hvis du vil kalle inn til et møte i Outlook gjør du følgende:

Under Hjem, velg Nye Elementer og deretter Møte

Her kan du skrive alt som trengs, hvem som skal være med i møtet, hva det skal handle om, når, hvor. Når du er fornøyd trykker du på Send, og møtet er planlagt.

For å se timeplanen din over alle møter du har planlagt eller er med i, trykker på kalender symbolet nederst til venstre på skjermen.

Møtet ligger inne i timeplanen. Ved å dobbelklikke på den vil du også kunne se om noen av de du inviterte har akseptert møtet.