Hvordan logger jeg på Foresattportalen

Følg

Hvordan logger du inn på Skooler’s foreldreportal

1. Hvis du skal logge deg inn på foreldreportalen til Skooler, trenger du en lenke som du får tildelt direkte fra skolen.
  2. Første gang du skal logge inn må du igjennom en førstegangsregistrering. Dette gjør du ved å fylle inn ditt personnummer i feltet under Førstegangsinnlogging.

1. Trykk så på registreringsknappen nederst til høyre, og du vil motta en epost med en bekreftelseskode. Du kan enten bruke koden direkte på nettsiden, eller du kan bruke lenken som følger med eposten.

Bekreftelses epost:

Bekreft din brukers landingsside:

4. Etter at du har bekreftet din konto, enten via linken eller ved å taste inn bekreftelse koden, vil en ny side bli lastet hvor du har mulighet til å sette et nytt passord. Når du har satt ditt nye passord, vil du kunne logge deg inn via eget telefonnummer eller egen epost adresse.

5. Slik vil det se ut når du har logget deg inn.